Info vodič

Rock škola Mostar - koncert

Info vodič

Rock škola Mostar - koncert

Kategorija: Zabava

Ukratko

Rock škola Mostar poziva publiku na drugi programski koncert u jedanaestoj školskoj godini! Koncert će se održati u srijedu i četvrtak (14. i 15. prosinca), u Klubu 27 (Muzički centar Pavarotti), s početkom u 20:30 sati.

Na prezentaciji drugog ciklusa session band programa u 2022./2023. školskoj godini, predstavit će se sedamnaest bendova s coverima i autorskim pjesmama koje su pripremali u proteklom periodu od četrdeset dana.

Nastupit će trinaest session bendova, dva elektronska sastava, te dva izvođača iznenađenja. Session band program okuplja polaznike Mostar Rock School u privremene band formacije kako bi zajedno stvarali i istraživali, a rezultate svog rada predstavljaju na session koncertima.

Pobjednički bendovi s najboljom autorskom pjesmom osvajaju snimanje u DK studiju Rock škole, a njihove pjesme Rock škola promovira na svojim digitalnim platformama.

„Pridružite nam se na drugom programskom koncertu u jedanaestoj rock školskoj godini, i svojim dolaskom podržite rad mladih glazbenika!“ – poručuju iz Rock škole.

Vrijeme
14. 12. 2022. u 20:30
15. 12. 2022. u 22:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close