Info vodič

Regionalna konferencija - Pristup djece pravdi

Info vodič

Regionalna konferencija - Pristup djece pravdi

Kategorija: Razno

Ukratko

Regionalna konferencija 'Pristup djece pravdi' okupit će profesionalce iz oblasti dječje zaštite i pravde za djecu, te biti prilika da više od 180 sudionika iz 21 zemlje Europe i Centralne Azije razmijene informacije i najbolje prakse, razgovaraju o izazovima, ali i da se ponovno založe za jačanje pravosudnog sistema prilagođenog djeci.

Konferencija će trajati tri dana, a početak je zakazan za 25. veljače, u 9:30 sati, u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, na adresi Trg Bosne i Hercegovine 1, Sarajevo. Izjave za medije će se održati prije početka konferencije, 25.2., s početkom u 9 sati, na II katu, u sali III zgrade Parlamenta BiH.

Izjave za medije će dati ministar pravde BiH Nj.E. Josip Grubeša, zamjenik regionalne direktorice UNICEF-a za Europu i Centralnu Aziju dr. Philippe Cori, šef Delegacije EU i specijalni predstavnik EU u BiH Nj.E. ambasador Johann Sattler, veleposlanica Švedske u BiH Nj.E. Johanna Stromquist i veleposlanica Švicarske u BiH Nj.E. Andrea Rauber Saxer.

Vrijeme
25. 02. 2020. u 09:30
25. 02. 2020. u 11:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close