Info vodič

Redovno zasjedanje biskupske konferencije

Info vodič

Redovno zasjedanje biskupske konferencije

Kategorija: Kultura

Ukratko

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine, 4. i 5. studenog u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu (ulica Josipa Stadlera 13) održat će svoje 77. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH.

Zasjedanje će započeti u ponedjeljak, 4. studenog u 9 sati. Na početku zasjedanja biskupi će se susresti s apostolskim nuncijem u BiH mons. Luigijem Pezzutom. Članovima Biskupske konferencije BiH na početku zasjedanja pridružit će se umirovljeni varšavski nadbiskup mons. Henryk Hoser, apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje.

U ponedjeljak ujutro, 4. studenog biskupi će slaviti Euharistiju u kapeli Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa i susresti se s bogoslovnom zajednicom. Predsjedat će kardinal Puljić, a prigodnu propovijed uputit će biskup Uzinić.

U utorak, 5. studenog u 12 sati u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu (ulica Josipa Stadlera 13) bit će upriličena konferencija za medije na kojoj će o zasjedanju govoriti kardinal Puljić i dopredsjednik BK BiH mons. Tomo Vukšić, vojni biskup u BiH.

Vrijeme
04. 11. 2019. u 09:00
05. 11. 2019. u 12:30
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close