Info vodič

Razgovor s književnicima

Info vodič

Razgovor s književnicima

Kategorija: Kultura

Ukratko

Sigurnost, optimizam, samopoštovanje, prihvaćanje sebe i drugih, pronalaženje zadovoljstva u aktivnostima koje biramo, kapacitet za suočavanje sa lijepim i manje lijepim događajima u životu … dio su naše mentalne snage i odraz mentalnog zdravlja. Stoga se danas u stručnim krugovima zna da je mentalno zdravlje dio našeg općeg zdravlja te da predstavlja iznimno važan izvor snage i sigurnosti za pojedinca, ali i za odnose u obitelji i društvu.

Politike i usluge koje se bave mentalnim zdravljem odgovornost su svih zemalja Europe. Stoga Info centar EU u Bosni i Hercegovini organizira niz događaja pod nazivom 'Budi dobar prema svom umu'. Tom će prilikom ugostiti bosanskohercegovačke autore/ice i neke od dobitnika Europske nagrade za književnost, čije se knjige izravno ili neizravno bave pitanjima mentalnog zdravlja.

Događaj u Mostaru će se održati 16.1. od 18:30 sati u prostorijama Code huba (zgrada Ledara), a gosti će biti književnici/e: Selma Kešetović, Lejla Kalamujić, Senka Marić, Tanja Stupar Trifunović i Faruk Šehić. Moderatorica: Kristina Ljevak.

Vrijeme
16. 01. 2020. u 18:30
16. 01. 2020. u 19:30
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close