Info vodič

Razgovor o temi „značaj znanosti u razvoju funkcionalnih znanja i vještina učenika i studenata“

Info vodič

Razgovor o temi „značaj znanosti u razvoju funkcionalnih znanja i vještina učenika i studenata“

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti i Nacionalna i univerzitetska biblioteka Bosne i Hercegovine, kao izdavači organiziraju Razgovor o temi „značaj nauke/znanosti u razvoju funkcionalnih znanja i vještina učenika i studenata“, povodom izlaska iz štampe tematskog Zbornika radova.

Događaj će biti održan u četvrtak, 17.06.2021. godine s početkom u 11:00 sati u Kongresnoj dvorani Vlade Federacije BiH u Mostaru.

U progamu će sudjelovati acc. prof. dr. Rešid Hafizović (Univerzitet u Sarajevu), acc. prof. dr. Mladen Bevanda (HAZU Mostar), prof. dr. Asim Peco (Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru), prof. dr. Damir Marjanović (Burch univerzitet u Sarajevu), prof. dr. sc. Anita Martinović Bevanda (Sveučilište u Mostaru), dr. sc. Enisa Gološ (Pedagoški zavod Mostar), doc. dr. sc. Boris Crnokić (Sveučilište u Mostaru), doc. dr. sc. Anita Jurić (Sveučilište u Mostaru), dr. sc. Miljan Rupar (UWC Mostar), Aida Ćosić, MA (Međunarodna osnovna škola Mostar). Program će moderirati dr.sc. Goran Karanović (FMON).

Vrijeme
17. 06. 2021. u 11:00
17. 06. 2021. u 12:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close