Info vodič

Radni sastanak o Prijedlogu zakona o socijalno-pedagoškoj djelatnosti

Info vodič

Radni sastanak o Prijedlogu zakona o socijalno-pedagoškoj djelatnosti

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Na sjednici Vlade Federacije BiH, prošlog mjeseca, na prijedlog resornih federalnih ministarstava, utvrđeno je mišljenje o Prijedlogu zakona o specijalnoj edukacijsko - rehabilitacijskoj, logopedsko-audiološkoj i socijalno-pedagoškoj djelatnosti.

Predlagač zakona je zastupnica u Parlamentu Federacije BiH, dr. Meliha Bijedić.

Očekujemo da će prijedlog zakona ići dalje u propisanu proceduru.

Nakon što je na prethodnom sastanku u organizaciji Udruženja „STOL“ u Sarajevu, 21. lipnja 2021., zaključeno da se nastave razgovori i konzultacije oko prijedloga spomenutoga Zakona, Sveučilište Hercegovina, zajedno s partnerima, poziva Vas na radni sastanak i razmjenu informacija, prijedloga i mišljenja o Prijedlogu zakona o specijalnoj edukacijsko-rehabilitacijskoj, logopedsko-audiološkoj i socijalno-pedagoškoj djelatnosti, koja će se održati u srijedu, 30. ožujka 2022., s početkom u 14 sati, u hotelu Mostar, u Mostaru.

Na radnom sastanku tekst prijedloga zakona će obrazložiti predlagačica, zastupnica dr. Bijedić, a očekujemo da će u radu na sastanku biti zastupljeni predstavnici ključnih subjekata zainteresiranih za pravno reguliranje ovog pitanja, uključujući i predstavnike struke, visokoobrazovnih ustanova i parlamentarnih zastupnika i izaslanika (klubova).

Vrijeme
30. 03. 2022. u 14:00
30. 03. 2022. u 15:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close