Info vodič

Radionica na temu - "Strategije upravljanja emocijama"

Info vodič

Radionica na temu - "Strategije upravljanja emocijama"

Kategorija: Kultura

Ukratko

Udruga Diva-žena sa stavom organizira radionicu na temu "Strategije upravljanja emocijama" koju će voditi psihoterapeutkinja Nermina Vehabović Rudež.

Radionica će se održati u subotu 20. veljače 2021. godine u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg s početkom u 17 sati.

Poslije radionice slijedi ugodno druženje uz zakusku, razmjena iskustava i dodjela certifikata za sve sudionike.

Radionica je besplatna ali zbog epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen te se potrebno prijaviti na link:
https://forms.gle/qwV2NcAqByPopY2i6

Ova radionica je odlična prilika da se usvoje efikasni načini kontrole vlastitih emocija i razumijevanja osjećaja drugih ljudi. Radionica je namijenjena kako za stručne suradnike, osobe zadužene za upravljanje ljudskim resursima, roditelje ali i za svakog tko želi poboljšati kvalitetu vlastitog života. Naime, svi žele ostvariti svoje najviše standarde osobnosti – samopouzdanje, dostojanstvo, zadovoljstvo sa sobom ali i postići uspjeh u privatnom i poslovnom životu.
Stoga će se govorit o vrstama emocija, strategijama prepoznavanja i izražavanja emocija te će svaki sudionik imati priliku napraviti osobnu mapu emocija.


O predavačici:
Nermina Vehabović Rudež je magistra Psiholoških znanosti. Od 2004. godine je instruktorica Instituta za realitetnu terapiju i teoriju izbora. Radi u Centru za mentalno zdravlje u Visokom, kao psihologinja i psihoterapeutkinja, gdje je stekla veliko iskustvo u radu sa ženama, Autorica je nekoliko knjiga kao što su priručnik za roditelje “Voljela bih podijeliti s vama” iz 2005.godine i “Putovanje jednog psihoterapeuta” iz 2019.godine. Od početka pandemije virusa Covid-19 besplatno pruža psihološku pomoć te je njen doprinos prepoznat tako što je Televizija Sarajevo proglasila "Herojem pandemije".

Vrijeme
20. 02. 2021. u 17:00
20. 02. 2021. u 18:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close