Info vodič

Proslava obljetnice Centra za tehničku kulturu

Info vodič

Proslava obljetnice Centra za tehničku kulturu

Kategorija: Razno

Ukratko

Svečana proslava Centra za tehničku kulturu Mostar će se održati 27. lipnja u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru s početkom u 20 sati.

Na Svečanoj proslavi bit će kratak osvrt na povijest razvoja Centra za tehničku kulturu Mostar, javljanje dr. Ranka Rajovića, te ostali pozitivni primjeri i mladi poduzetnici koji su plod dosadašnjeg rada Centra.

U programu Svečane proslave osvrnut će se na rad i razvoj Centra kroz proteklih 10 godina, zatim će se putem video linka prisutnima obratiti dr. Ranko Rajović, autor NTC sustava učenja liječnik i neurofiziolog, koji će održati svoje predavanje. Nazočne će pozdraviti i prijatelji Centra odnosno stručnjaci i inženjeri iz Zagreba.

Na kraju samog događaja bit će uručeno oko 300 diploma djeci, polaznicima radionica Centra za tehničku kulturu Mostar u školskoj 2018./2019.godini, te zahvalnice pokretačima Centra za rast i razvoj od samog početka.

Svečana proslava bit će obogaćena i umjetničkim sadržajem, a na ulazu u veliku dvoranu bit će izložba radova s radionica Art terapije, Robotike te Modelarstva i maketarstva.

Vrijeme
27. 06. 2019. u 20:00
27. 06. 2019. u 21:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close