Info vodič

Promocija knjige BOŽANSKI SEKS BEZ TABUA

Info vodič

Promocija knjige BOŽANSKI SEKS BEZ TABUA

Kategorija: Zabava

Ukratko

Obavještavamo Vas da će svjetski poznati tantrički majstor i seksolog*) Aba Aziz Makaja (Franjo Milićević) u svom rodnom gradu Mostaru održati promociju svoje nove knjige

BOŽANSKI SEKS BEZ TABUA
Hotel Mostar Petak, 20. svibnja 2022. u 19:00 sati

Što je to ''Božanski seks''? Kako ga ostvariti? O kojim „tabuima“ je riječ?

Najkasnije od medijskog prisustva LGBTIQ pokreta u RH i BIH, suvremeni intelektualci regije vjeruju da su čuli sve o seksualnosti... No, nivo seksualne kulture društva ipak je i dalje vrlo skroman.

To vidimo iz statistika o seksualnom nasilju i zloupotrebama kao i iz podataka o prostituciji i razvodima.

Također, statistike o seksualnim zloupotrebama (i prikrivanjima istih) u Katoličkoj crkvi zadnjih godina snažno potresaju čitav zapadni svijet...

Znači, animalni potencijal seksualnog je još uvijek vrlo nesvjestan. Ali, i nebeski, božanski potencijal istog tog seksa je također nesvjestan.

Nova knjiga Makaje (jednog od najvećih živućih seks-gurua i gurua ljubavi – kako ga zovu renomirani zapadni mediji) govori i o jednom i o drugom: kako da čovjek osvijesti i transformira animalni dio svoje seksualnosti i kako da osvijesti i trajno zaživi božanski, nebeski dio svoje seksualnosti.

Originalna i originarna tantrička kundalini joga, koju Makaja razlaže u ovoj knjizi, ne donosi samo ispunjenje i sreću u ljubavnom životu monogamno deklariranih i svih ostalih ljudi.

Čovječanstvo se suočava s takvim globalnim problemima koje nije moguće savladati bez „revolucije iznutra“, revolucije u mislima, osjećajima i djelima: ratovi, klimatske promjene, bolesti, siromaštvo...

A promjena se traži od svih nas, ne samo od onih koji donose političke odluke.

Makajin sustav ovu nutarnju revoluciju čini mogućom: „Sljedeći korak u evoluciji čovječanstva bit će ostvaren tek kad se postigne osvješćivanje i kontrola seksualne energije.

To se najlakše postiže pomoću prirodne sposobnosti muškaraca i žena da se zaljubljuju i bivaju u ljubavi.“

Poveznicu između jednog – kontrole seksualne energije – i drugog – sposobnosti zaljubljivanja i ljubavi – Makaja obrazlaže u svojoj teologiji seksualnosti koju u međuvremenu proučavaju ne samo njegovi tantrički učenici i učenice, nego i vodeći umovi svjetske seksološke znanosti.

Makaja nudi sustav za svjesno integriranje seksa, ljubavi i svijesti, pri čemu seks – s ljubavlju i sviješću kao dominantnim snagama – biva duboko ispunjen i sveobuhvatno iscijeljen.

Tako oslobođena osoba nije samo svjesna svojih individualnih potreba, nego i zna kako ih zadovoljiti.

Kao preporođena, suosjećajna osoba, koja je svjesna svih esencijalnih pokretačkih snaga, kako sebe, tako i drugih, ona konačno postaje onaj „bližnji“, koji uvijek svoje misli, osjećaje i postupke usklađuje s potrebama šire ljudske zajednice.

Božanski seks bez tabua – naizgled oksimoron, a ustvari priručnik za sretan i ispunjen, ali i odgovoran i održiv život ljudi svih svjetonazora i svake seksualne orijentacije.

Vrijeme
20. 05. 2022. u 19:00
20. 05. 2022. u 20:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close