Info vodič

Promocija dvaju knjiga autorice Žane Alpeza

Info vodič

Promocija dvaju knjiga autorice Žane Alpeza

Kategorija: Kultura

Ukratko

"Hrvatsko Kulturno Društvo HKD NAPREDAK KREŠEVO, organizira Promociju dvaju knjiga pod nazivom ''Preživjeti 21 stoljeće'' i ''Izopačeno Čovječanstvo'' autorice Žane Alpeza,u prostorijama ''HKD Napredak“ Kreševo, dana 13.05. (petak) s početkom od 20:00h, uz Mješoviti pjevački zbor „HKD Napredak“ Kreševo.

Ove godine HKD Napredak Kreševo obilježava 120 godina postojanja,uz bogati kulturni sadržaj.

Ukratko o knjigama: Knjiga ''Preživjeti 21 stoljeće'' i knjiga ''Izopačeno Čovječanstvo'' je skup kolumni koje autorica Žana Alpeza piše za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnje četiri godine.

Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice. U njoj otvoreno, bez ustezanja, kroz osobna iskustva progovara o mizantropiji kojom smo, nažalost okruženi.

Sve više smo, misli autorica, zaokupljeni sami sobom i vlastitim uspjehom i na tom se putu negdje izgube prave vrijednosti, moralnost i jednostavnost, bez obzira na sredinu u kojoj živimo.

Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice. Nakladnik knjige Udruga Pravi Put

Vrijeme
13. 05. 2022. u 20:00
13. 05. 2022. u 21:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close