Info vodič

Prometno-preventivna akcija - Počela je školska godina

Info vodič

Prometno-preventivna akcija - Počela je školska godina

Kategorija: Razno

Ukratko

Auto-moto savez u Bosni i Hercegovini (AMSuBiH) i Mostarski auto-moto klub (MAK Mostar), sukladno Planu i programu prometno-preventivnog djelovanja u cestovnom prometu, tijekom mjeseca rujna organiziraju prometno-preventivnu akciju pod nazivom 'Počela je školska godina'.

Cilj akcije je preventivno djelovati i utjecati na vozače i roditelje da svojim općim pozitivnim ponašanjem u prometu doprinesu sigurnijem odvijanju prometa i da se smanji rizik od nastajanja prometnih nezgoda u kojima stradaju djeca.

U ponedjeljak 9.9. od 8:15 do 10:15 sati akcija će se provoditi na ulici pored škole 'Silvije Strahimir Kranjčević'. Sudjelovat će učenici 6. razreda.

Od 10:15 do 12:15 sati akcija će uz asistenciju službenika Policijske uprave Mostar biti provedena kod zgrade Mostarka, a sudjelovat će učenici 6. razreda O.Š. 'Petar Bakula'.

Istog dana od 13 do 15 sati prometno - preventivna akcija će se provoditi na ulici ispred škole 'Ivan Gundulić' (kod ambulante). Također, sudjelovat će učenici 6. razreda.

Vrijeme
09. 09. 2019. u 08:00
09. 09. 2019. u 15:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close