Info vodič

Prezentacija istraživačkog centra Elettra

Info vodič

Prezentacija istraživačkog centra Elettra

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Veleposlanstvo Italije u Sarajevu sa zadovoljstvom objavljuje da će 18. veljače od 10 sati, na Univerzitetu u Sarajevu, Međunarodni istraživački centar Elettra Sincrotrone iz Trsta održati prezentaciju pod nazivom 'Synchrotron Radiation Training Educational (SYRTEP-WB) and Internship (SYRIP-WB) Programmes for the Western Balkans at Elettra - PhD and Postdoctoral fellowship opportunities in synchrotron radiation techniques and applications'. Veleposlanik Nicola Minasi će na otvaranju pozdraviti sve sudionike.

Prezentacija će ponuditi širu sliku o aktivnostima Elettrae uz debatu o uticaju istraživanja na život građana i o izazovima sa kojima se susreće znanstvena zajednica u BiH. Posebna sekcija će biti posvećena predstavljanju stipendija koje Elettra nudi mladim studentima na doktorskim studijama i istraživačima postdoktorantima sa zapadnog Balkana, koji mogu jedan obrazovni period i stažiranje obaviti u Trstu na ovo prestižnoj ustanovi.

Dva programa su posvećena poticanju rasta regionalne istraživačke zajednice, koja je u mogućnosti da na aktivan način sudjeluje i radi na širokom spektru znanstvenih resursa u cijeloj Europi. Ulaz je slobodan i svi studenti i istraživači su dobrodošli.

Vrijeme
18. 02. 2020. u 10:00
18. 02. 2020. u 11:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close