Info vodič

Press Biznis klub POVELJA

Info vodič

Press Biznis klub POVELJA

Kategorija: Business

Ukratko

Pozivamo Vas na današnju press konferenciju koju organizira Biznis klub POVELJA, a koji će se održati 28.03. (ponedeljak), u Atrium sali hotela Europa u 13:00 sati

Naime danas 28.03. Vlada Federacije će dositi važne odluke o zakonima o poslovanju koji će itekako utjecati na kvalitet poslovanja bosansko-hercegovačkih lokalnih firmi , a na koncu i na zadržavanje broja radnika ili eventualnog otpuštanja .

U isto vrijeme dok Valada donosi jedne takve Zakone koji su ključni za budućnost privrede BiH, privrednici Bosne i Hercegovine ispred Poslovnog kluba POVELJA, okupit će se u hotelu Europa u Atrium sali 28.03. u 13:00 h kako bi na press konferenciji i okruglom stolu dali svoje mišljenje i pokušali utjecati na bilo kakve promjene u našem društvu, odnosno utjecati na zadržavanje radnih mjesta. Molimo sve novinare da daju podršku ovom događaju zato što svi ovi Zakoni utječu podjednako na svako privredno lice u BiH, a i mediji su privredna lica.

Molimo Vas da podržite događaj i da se odazovete u što većem broju, pokušajmo zajdeno napravit jedan veliki talas reakcije i utjecaja na Vladu Federacije BH, da se u konačnici u ovoj jednoj nesigurnoj društveno-ekonomskoj situaciji počne zabaviti onim najvažnim resursom, a to je realni sektor koji puni budžet i koji na kraju obezbjeđuje sva radna mjesta, kako radna mjesta realnog sektora tako i radna mjesta administracije.

Govornici:
Faruk Hadžić
Snježana Korpruner
Azra Atagić Ćatović
Armin Avdić

Vrijeme
28. 03. 2022. u 13:00
28. 03. 2022. u 14:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close