Info vodič

Predstavljanje knjige don Nike Luburića

Info vodič

Predstavljanje knjige don Nike Luburića

Kategorija: Kultura

Ukratko

Početkom listopada 2019. izišla je iz tiska knjiga Nike Luburića 'Da se ne zaboravi, II. knjiga, Glazbena izvješća iz Sarajeva i Mostara 2008. – 2018.' koju je izdalo Hrvatsko književno društvo sv. Jeronima iz Zagreba. Knjiga opisuje glazbene nastupe solista, zborova i orkestara u više gradova i mjesta Bosne i Hercegovine. Pogovore ovoj knjizi dali su prof. mr. art. Miroslav Martinjak, doc. mr. art. Ruža s. Domagoja Ljubičić i prof. don Ilija Drmić.

Knjiga će biti predstavljena u Mostaru u Galeriji kraljica Katarina u Hrvatskom domu H. S. Kosača, u subotu, 14. prosinca od 19 sati u organizaciji HKZ Troplet.

Knjigu će predstaviti prof. mr. art. Katja Krolo Šarac, dr. sc. Marina Bazina (obje profesorice Studija glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru) i autor, prof. don Niko Luburić.

O knjizi će govoriti i mostarsko-duvanjski biskup i upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. dr. Ratko Perić. Predstavljanje će glazbeno popratiti Katedralni mješoviti zbor Marija, uz glasovirsku pratnju s. Mateje Krešić, pod ravnanjem don Nike Luburića.

Vrijeme
14. 12. 2019. u 19:00
14. 12. 2019. u 20:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close