Info vodič

Predstava Dijasporac u Potocima

Info vodič

Predstava Dijasporac u Potocima

Kategorija: Kultura

Ukratko

U zajedničkoj organizaciji JU Kulturni centar Mostar Sjever i Amaterskog pozorišta Neretva Konjic, u petak, 2.9.2022. godine, s početkom u 19:30 sati, na sceni Velike sale Kulturnog centra na Potocima bit će izvedena predstava "Dijasporac", što je premijerna izvedba na području Grada Mostara.

Komedija "Dijasporac" na humorističan način opisuje dolazak i boravak Bosanaca i Hercegovaca iz dijaspore na ljetovanje i godišnji odmor, a do sada je izvedbama u Konjicu i Jablanici prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, uz ogromnu zainteresovanost.

Pozivamo sve sugrađane da svoje karte rezervišu na vrijeme direktnom porukom na neku od službenih stranica JU Kulturni centar Mostar Sjever (Facebook ili Instagram), a karte će moći preuzeti neposredno prije početka predstave na ulazu u Centar.

Očekujemo veliki odziv, poznavajući sjajnu ekipu iz pozorišta Neretva i dosadašnju saradnju te prošlogodišnju fenomenalnu predstavu "Sijaset" koja je također odigrana na sceni naše Velike sale u Kulturnom centru Mostar Sjever.

Vrijeme
02. 09. 2022. u 19:30
02. 09. 2022. u 21:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close