Info vodič

Predstava 'Caffe Kraljevstvo'

Info vodič

Predstava 'Caffe Kraljevstvo'

Kategorija: Kultura

Ukratko

Predstava „Caffe Kraljevstvo“ koja se u sklopu Revije lutkarskih kazališta održava u Lutkarskom kazalištu Mostar 11.10. pomjerena je sa 18:00 na 19:00 sati .

Podsjećamo publiku da svoje rezervacije još mogu izvršiti putem web stranice lutkamo.com ili putem telefona 036 314 893 od 9 do 14 sati.

O predstavi: Kroz kombinaciju dramske glume i teatra predmeta, lutkarska predstava Caffe Kraljevstvo tematizira odnos roditelja i djeteta iz perspektive jedne Princeze koja, unatoč roditeljskim željama, najviše od svega želi postati – konobaricom.

Naša Princeza prolazi kroz važno razdoblje u svom odrastanju u kojem će morati suočiti svoju potrebu za samoostvarivanjem s pritiskom roditelja i cijelog kraljevstva te tradicionalnim obvezama koje joj oni nameću i za koje očekuju da će Princeza ispuniti. U predstavi igraju Dominik Krakašić i Irena Bausović.

Redatelj predstave je Vanja Jovanović.

Ulaz na ovu predstavu kao i za sve ostale u sklopu Revije je besplatan. Podsjećamo da će publika u sklopu Revije lutarskih kazališta imati prilike pogledati predstave Akademije za umjetnost i kulturu Osijek, Gradskog kazališta lutaka Split, Kazališta lutaka Zadar, Pozorišta mladih Sarajevo, Dječjeg pozorišta Republike Srpske iz Banja Luke i Zagrebačkog kazališta lutaka.

Lutkarsko kazalište Mostar- 70 godina sa Vama!

Vrijeme
11. 10. 2022. u 19:00
11. 10. 2022. u 21:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close