Info vodič

Predstava 'Bilo jednom...'

Info vodič

Predstava 'Bilo jednom...'

Kategorija: Kultura

Ukratko

U petak, 16.09.2022. godine, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar bit će odigrana predstava ''Bilo jednom...'', autora i režisera Jasmina Krpe, prema tekstu Miloša Radovića, sa početkom u 20 sati.

U predstavi igraju Ajla Hamzić i Emir Sejfić.

Predstava 'Bilo jednom' je o životu koji nas uhvati na prepad, dok smo bili mladi. Pokaže nam stotine puteva, prepusti vremenu, a mi onda lutamo tim putevima nekada zalutamo, a nekada se vratimo. O trenutku kada se pogledamo u ogledalo i zapitamo ko je taj čovjek i kako smo postali to što smo danas i šta nam je to vrijeme neprimjetno napravilo. Pokušavamo naći onog davnog sebe u tom licu preko puta. Sjetimo se šta smo sve sanjali, planirali... U predstavi ćete sigurno prepoznati nešto svoje i možda razmisliti o nekim bitnim 'malim' stvarima svog života i da li je nešto moglo drugačije.

Produkcija ove predstave proizašla je prvenstveno iz inicijative Jasmina Krpe, dugogodišnjeg člana ansamla NPM. Ovo je istovremeno i njegov režiserski prvijenac, te poklon mostarskoj publici i ansamblu predstave.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, sa popustom za učenike, studente i penzionere 5 KM.

ULAZNICE su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Vrijeme
16. 09. 2022. u 20:00
16. 09. 2022. u 22:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close