Info vodič

Potpis ugovora između Gender centra FBiH i udruženja poslovnih žena u BiH

Info vodič

Potpis ugovora između Gender centra FBiH i udruženja poslovnih žena u BiH

Kategorija: Razno

Ukratko

U utorak, 19. studenog u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu (Hamdije Čemerlića 2) s početkom u 11 sati, će biti svečano potpisan Ugovor između Gender centra FBiH i Udruženja poslovnih žena u BiH o dodjeli sredstava iz FIGAP II Programa za provedbu Projekta 'Osnažene žene za snažne zajednice - Podrška poticajnom okruženju za razvoj poduzetništva žena u Federaciji Bosne i Hercegovine'.

Ugovor o dodjeli sredstava, u sklopu provedbe FIGAP II Programa, koji podržava Kraljevina Švedske, putem razvojne agencije SIDA - potpisat će direktorica Gender Centra Federacije Bosne i Hercegovine Ana Vuković i predsjednica Udruženja poslovnih žena u BiH Aida Zupčević.

Nakon potpisivanja ugovora bit će održana konferencija za medije na kojoj će se javnosti obratiti direktorica Gender Centra FBiH Ana Vuković, predsjednica Udruženja poslovnih žena u BiH Aida Zučević, ministar razvoja, poduzetništva i obrta FBiH Amir Zukić, gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, načelnik općine Vogošća Edin Smajić i poduzetnica Adisa Binakaj.

Vrijeme
19. 11. 2019. u 11:00
19. 11. 2019. u 11:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close