Info vodič

Potpis sporazuma o suradnji na provođenju projekta stambenog zbrinjavanja

Info vodič

Potpis sporazuma o suradnji na provođenju projekta stambenog zbrinjavanja

Kategorija: Razno

Ukratko

U srijedu (5. veljače) u 12 sati u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Sarajevu upriličit će se potpisivanje sporazuma o suradnji na provođenju Državnog projekta stambenog zbrinjavanja u okviru Regionalnog stambenog programa (DPSZ/RSP) za Pod-projekat BiH6: Obnova i izgradnja 235 obiteljskih kuća i izgradnja 390 stanova u višestambenim zgradama za raseljene osobe i povratnike u BiH.

U okviru ovog pod-projekta vrijednosti 36,2 milijuna KM, sredstvima osiguranim iz donacija Fonda Regionalnog stambenog programa osigurat će se stambeno zbrinjavanje za 625 obitelji, od kojih 235 kroz obnovu i izgradnju obiteljskih kuća i izgradnju 125 stanova u RS, dok će se u FBiH izgraditi 19 zgrada sa 264 stana.

Sporazumi o suradnji biti će potpisani sa načelnicima i gradonačelnicima 17 općina i gradova u FBiH: Bosanska Krupa, Čapljina, Domaljevac-Šamac, Donji Vakuf, Goražde, Gornji Vakuf-Uskoplje, Kalesija, Kladanj, Ključ, Lukavac, Novi Travnik, Odžak, Orašje, Sapna, Vareš, Vogošća i Zavidovići.

Vrijeme
05. 02. 2020. u 12:00
05. 02. 2020. u 12:30
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close