Info vodič

Panel konferencija - Izazov izvoza

Info vodič

Panel konferencija - Izazov izvoza

Kategorija: Business

Ukratko

Vodeći gospodarski događaj u Bosni i Hercegovini – '100 najvećih u BiH', 32. dodjela priznanja najboljim kompanijama u Bosni i Hercegovini, održat će se 18. rujna u hotelu 'Hills' u organizaciji Poslovnih novina i suorganizaciji Vanjskotrgovinske komore BiH, a uz podršku LRC-a.

Kao svojevrsna najava ovog događaja koji će predstaviti rezultate bh. kompanija u kategorijama prema ukupnom prihodu, dobiti, izvozu i investicijama gotovinskog toka, Poslovne novine i Vanjskotrgovinska komora za 'Klub 100 najvećih izvoznika' 29. kolovoza organiziraju i panel konferenciju o temi 'Izazov izvoza' u okviru koje će se govoriti o temama: 'Potreba formiranja jedinstvenog tržišta regije', 'Odlazak radne snage – kako bez kvalitetnog radnog kadra održati kontinuirani rast', 'Prednosti digitalizacije društva – naredni koraci'.

Panel konferencija 'Izazov izvoza' će se održati u četvrtak, 29. kolovoza od 10 sati u hotelu 'Europe' (ulica Vladislava Skarića 5, Sarajevo). Konferencija za medije zakazana je u 11:15 sati.

Vrijeme
29. 08. 2019. u 10:00
29. 08. 2019. u 14:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close