Info vodič

Panel diskusija 'Da li je Mostar inkluzivan grad?'

Info vodič

Panel diskusija 'Da li je Mostar inkluzivan grad?'

Kategorija: Razno

Ukratko

Agencija lokalne demokracije iz Mostara (LDA Mostar) u četvrtak, 2. ožujka, obilježava Međunarodni dan nulte tolerancije prema diskriminaciji serijom od tri panel diskusije pod nazivom "Da li je Mostar inkluzivan grad?".

Kroz ovaj događaj LDA Mostar doprinosi projektu ''Mostar – Prostori koji pokreću'' čiji je cilj unaprijediti sadržaje i korištenje otvorenih i zatvorenih javnih prostora u gradu Mostaru, priopćeno je iz LDA Mostar.

Događaj je zamišljen kao prilika da građanke i građani saznaju više o svakodnevnim problemima s kojima se susreću marginalizirane kategorije društva u Mostaru kroz tri tematska razgovora: "Prostori koji sputavaju" – razgovor o položaju osoba za invaliditetom, majki sa djecom u kolicima i osoba treće životne dobi koje se kreću sa pomagalima, "Prostori koji izazivaju osjećaj nesigurnosti" – razgovor o sigurnosti u Mostaru, s fokusom na sigurnost i generalno položaj žena i djevojčica, "Prostori koji obeshrabruju i demotiviraju" – razgovor o inkluziji u obrazovnom sustavu, s fokusom na inkluziju djece iz Romske zajednice i djece s poteškoćama u intelektualnom i fizičkom razvoju.

Događaj počinje u 10 sati u Centru za kulturu Mostar.

Vrijeme
02. 03. 2023. u 10:00
02. 03. 2023. u 12:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close