Info vodič

Otvorenje interetničkog kampa - Jednostavno prijatelji

Info vodič

Otvorenje interetničkog kampa - Jednostavno prijatelji

Kategorija: Razno

Ukratko

24. srpnja (srijeda) u 12 sati u Izviđačkom centru Boračko jezero bit će upriličeno otvaranje Interetničkog kampa 'Jednostavno prijatelji' kojeg organizira Savez izviđača Zenica, a podržanog od veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, a koji je ujedno i završna aktivnost navedenog projekta.

Na ovogodišnjem kampu i završetku projekta 'Simply Friends / Jednostavno prijatelji' već sada od planiranih 200 sudionika, prijavljeno je više od 310 mladih iz BiH i regije čime su oborili dosadašnji rekord ovakvih i sličnih aktivnosti na otvorenom u posljednjim desetljećima na prostoru BiH.

Uz predstavnike Grada Zenica i Grada Prijedora posebno ih raduje što će veliku raznolikost kampu dati i dolazak mladih i predstavnika iz drugih gradova i država koji su njihov model prepoznali kao put ka budućnosti pa tako očekuju sudionike i goste i iz: Sarajevo (BiH), Beograd (R. Srbija), Bajina Bašta (R. Srbija), Niš (R. Srbija), Prijepolje (R. Srbija), Osijek (R. Hrvatska), Herceg Novi (Crna Gora) i mnogih drugih gradova i mjesta iz Bosne i Hercegovine i regije.

Vrijeme
24. 07. 2019. u 12:00
24. 07. 2019. u 13:00
Lokacija
Konjic

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close