Info vodič

Otvara se kuhinja u prostorijama mostarskog Crvenog križa

Info vodič

Otvara se kuhinja u prostorijama mostarskog Crvenog križa

Kategorija: Razno

Ukratko

U okviru projekta Unaprjeđenje održivog razvoja turizma kroz kulinarsko naslijeđe (CUHaCHA) u prostorijama Crvenog križa Grada Mostara u četvrtak, 8. prosinca, u 9.30 sati bit će otvorena kuhinja.

Izjavu medijima u 9,45 sati dat će ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Hecegovačko-neretvanske županije Rašid Hadžović i direktor Crvenog križa Grada Mostara, Alen Kajtaz, priopćeno je iz županijskog Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa.

Projekt CUHaCHA, realizira se u okviru programa suradnje Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020, a glavni mu je cilj unapređenje prekograničnog partnerstva provođenjem aktivnosti usmjerenih na jačanje turističke ponude uspostavljanjem zajedničkih staza kulinarske baštine, izradu monografije, edukaciju pružatelja usluga u pripremi i prezentaciji tradicionalnih jela kako bi se osiguralo bolje upravljanje kulinarskom baštinom, te uređenje tradicionalnih kuhinja za promociju kulinarske baštine programskog područja.

Vrijeme
08. 12. 2022. u 09:30
08. 12. 2022. u 11:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close