Info vodič

Okrugli stol - Strategija BiH za prevenciju i borbu protiv terorizma - pogled u budućnost

Info vodič

Okrugli stol - Strategija BiH za prevenciju i borbu protiv terorizma - pogled u budućnost

Kategorija: Razno

Ukratko

Balkanska istraživačka mreža Bosne i Hercegovine (BIRN BiH) organizira okrugli stol 'Strategija BiH za prevenciju i borbu protiv terorizma – pogled u budućnost' u vrijeme predviđeno za davanje izjava i fotografiranje. Ovo je posljednja godina provedbe Strategije i Akcionog plana i vrijeme kada se priprema završni izvještaj o provedbi aktivnosti za prevenciju i borbu protiv terorizma u BiH prije nego što se u drugoj polovini godine bude pripremala nova Strategija za naredni period.

Okrugli stol će moderirati direktor BIRN-a BiH Denis Džidić, nakon uvodne prezentacije rezultata BIRN-ove analize o implementaciji Akcionog plana za provedbu Strategije BiH za prevenciju i borbu protiv terorizma (2015–2020).

Okrugli stol će trajati 90 minuta i bit će zatvorenog tipa, dok će BIRN BiH prezentirati nalaze svog projekta u 14 sati, kada će i većina ostalih sudionika okruglog stola, relevantnih osoba za pitanje terorizma, također biti dostupna za medije. Okrugli stol će se održati u hotelu 'Courtyard by Mariott' u Sarajevu 26.2. od 14 sati.

Vrijeme
26. 02. 2020. u 14:00
26. 02. 2020. u 15:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close