Info vodič

Okrugli stol o primjeni zakona o zaštiti osoba koje prijavljuju korupciju u zdravstvu u BiH

Info vodič

Okrugli stol o primjeni zakona o zaštiti osoba koje prijavljuju korupciju u zdravstvu u BiH

Kategorija: Razno

Ukratko

Udruženje za razvoj društva Kap iz Sarajeva, organizuje okrugli sto pod nazivom "Primjena zakona o zaštiti osoba koje prijavljuju korupciju u zdravstvenom sistemu u BiH".

Okrugli sto će biti održan u Mepas mall/hotelu (Ulica kardinala Stepinca bb), u ponedjeljak 11.10.2021. od 12.00-14.00 sati, na 6. katu, dvorana Princess.

Okruglom stolu će prisustvovati predstavnici zdravstva, tužiteljstva, nevladinog sektora, agencije za lijekove i druge zvanice.

Okrugli stol se održava nakon niza radionica koje su, s ciljem identifikacije mjera i preporuka za bolju zaštitu prijavitelja korupcije u zdravstvu održane u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Trebinju, Nevesinju, Gacku i drugim gradovima u BiH.

Tijekom ovog skupa bit će prezentirani zaključci prethodno održanih radionica na kojima se razgovaralo o provedbi, korištenju i poznavanju antikorupcijskih zakona u praksi. 

Okrugli stol se organizira u sklopu projekta ''Osiguranje pristupa pravdi za prijavitelje korupcije u zdravstvu kroz jačanje povjerenja u pravosudni sustav'' kojeg podržavaju Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće BiH (VSTV) i Vlada Švicarske. Projekt provode UG Stop mobbing i Udruženje za razvoj društva Kap.

Vrijeme
11. 10. 2021. u 12:00
11. 10. 2021. u 14:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close