Info vodič

Okrugli stol - Dostignuća i budući izazovi Bolonjskog procesa

Info vodič

Okrugli stol - Dostignuća i budući izazovi Bolonjskog procesa

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Okrugli stol 'Dostignuća i budući izazovi Bolonjskog procesa – Pravci javnih politika u visokom obrazovanju i važnost autonomije Univerziteta' bit će održan u ponedjeljak 2. prosinca od 10 do 11:15 sati u zbornici Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu.

Uvodničar okruglog stola će biti direktor Odjela za politike visokog obrazovanja Europske asocijacije univerziteta Michael Gaebel. Gaebel je ekspert u oblasti primjene i ocjene implementacije Bolonjskog procesa, kao osnovnog modela visokog obrazovanja u Europskoj uniji.

Na okruglom stolu će sudjelovati prorektorice Univerziteta u Sarajevu: prorektorica za nastavu i studentska pitanja prof. dr. Aida Hodžić, prorektorica za znanstveno - istraživački i umjetničko - istraživački rad prof. dr. Dženana Husremović, prorektorica za međunarodnu suradnju prof. dr. Aleksandra Nikolić; te sa Fakulteta političkih nauka: dekan prof. dr. Sead Turčalo, prodekan za znanstveno - istraživački rad doc. dr. Mirza Emirhafizović, prodekanesa za međunarodnu suradnju prof. dr. Sanela Bašić, rukovoditelj Instituta za društvena istraživanja FPN UNSA doc. dr. Emir Vajzović, student-prodekan Nejir Saračević, BA, i studenti FPN UNSA.

Vrijeme
02. 12. 2019. u 10:00
02. 12. 2019. u 11:30
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close