Info vodič

Obilježavanje Dana državnosti BiH

Info vodič

Obilježavanje Dana državnosti BiH

Kategorija: Razno

Ukratko

U sklopu obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, delegacija u sastavu zastupnik Predstavničkog doma Parlamentarne Skupštine BiH Edin Mušić, ministrica obrazovanja i znanosti FBiH Elvira Dilberović i predsjedavajući Skupštine Hercegovačko – neretvanske županije Šerif Špago položit će cvijeće dana 25.11. (ponedjeljak) na Partizanskom spomen groblju Mostar u 11 sati i na Šehitlucima u Mostaru u 12:30 sati.

Svečana akademija će se održati u Narodnom pozorištu Mostar sa početkom u 13 sati.

Prisutnima će se na akademiji obratiti predsjedavajući Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije Šerif Špago; ministrica obrazovanja i znanosti FBiH dr. Elvira Dilberović te zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Edin Mušić koji su i pokrovitelji manifestacije.

Kao poseban gost bit će Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić. U umjetničkom dijelu programa publika će imati priliku uživati u nastupu jedne od najboljih interpretatorki sevdalinke mlađe generacije, Alme Subašić, te u izvrsnim nastupima glumca Armina Omerovića.

Vrijeme
25. 11. 2019. u 11:00
25. 11. 2019. u 14:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close