Info vodič

Natjecanje - Unski lađari

Info vodič

Natjecanje - Unski lađari

Kategorija: Zabava

Ukratko

U Bosanskoj Krupi se 4. kolovoza (subota) po 39. put natječu Unski lađari. Prema najavama, na manifestaciju motivirani dobrom zabavom, gostoprimstvom i bogatim nagradnim fondom, dolaze natjecatelji i gosti iz više krajeva naše zemlje, ali i susjednih država.

Osim utrke tradicionalnim lađama bit će organizirana utrka kajaka i skokovi sa Drvenog mosta 'Prva lasta Une', a potom koncert Ilme Karahmet. Prepoznatljiva bosanskokrupska manifestacija ove godine počinje već od popodnevnih sati u Malim adama gdje će biti organizirani brojni zabavni i sportski sadržaji. Sve prisutne goste, sudionike, kupače, zabavljat će bosanskokrupski DJ-evi.

Peti put zaredom, u okviru manifestacije 'Unski lađari', održat će se i međunarodno natjecanje kajacima. Na natjecanje pod nazivom 'Zeleni otoci', koje počinje u 12 sati dolaze natjecatelji iz BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije.

U 17:30 sati je okupljanje i defile lađara, a u 18:30 glavna utrka. Kao i do sada, lađari će svoja veslačka umijeća i fizičku spremnost demonstrirati na relaciji dugoj 5 km, od Crnog jezera do Drvenog mosta, gdje će od 19:30 sati biti održani i skokovi 'Prva lasta Une'.

Nakon sportskog dijela manifestacije od 21 sat u Malim adama bit će dodijeljene nagrade i priznanja, a nakon toga upriličen koncert.

Vrijeme
04. 08. 2019. u 12:00
04. 08. 2019. u 22:00
Lokacija
Bosanska Krupa

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close