Info vodič

Najava online konferencije na temu „Vrste medija i medijska pismenost“

Info vodič

Najava online konferencije na temu „Vrste medija i medijska pismenost“

Kategorija: Kultura

Ukratko

Nevladina organizacija Youth Power organizira online konferenciju 29.1.2021. godine na temu „Vrste medija i medijska pismenost“. Zajedno sa predavačima IsmirHero, Gabrijela Arapović i NahlaMuradbašić možete saznati više o tradicionalnim i online medijima, što podrazumijeva medijska pismenost, kako prepoznati lažne vijesti te možete sudjelovati u interaktivnoj diskusiji. Konferencija se organizira u sklopu projekta ACT – Artist CreateTogether koji ima za cilj putem kulture razviti perspektivu, izgraditi snažne intra- i internacionalne veze i potaknuti kulturološku, socijalnu i ekonomsku promjenu. Mladi ljudi, kao ciljna grupa projekta, imaju taj potencijal da promijene ustaljene prakse i negativne percepcije u društvu.

Lažne vijesti i dezinformacije su češće nego ikad. Ova konferencija predstavlja savršenu priliku za brzu edukaciju o tome šta znači medijska pismenost i kako prepoznati lažne vijesti u medijima.

Pridružitese online konferenciji 29.01.2021. s početkom u 16:00 sati na sljedećem linku: https://forms.gle/wua3DYAz2hGKXPiQ9

Vrijeme
29. 01. 2021. u 16:00
29. 01. 2021. u 17:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close