Info vodič

Na SUM TV-u dijaloška emisija o europskim integracijama i Hrvatima u BiH

Info vodič

Na SUM TV-u dijaloška emisija o europskim integracijama i Hrvatima u BiH

Kategorija: Razno

Ukratko

U organizaciji Udruge za podršku i poticanje zajedništva „Hrvatska pomaže“, Udruge “Hrvatski studenti Banjalučke regije” i Sveučilišta u Mostaru u petak, 21. svibnja u 10:30 sati u studiju SUM TV-a održat će se dijaloška emisija „EU - Hrvati u BiH“.

U istoj će gostovati Karlo Ressler, hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu i potpredsjednik Mladeži Europske pučke stranke (EPP), dr. sc. Marko Kolaković s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i dr. sc. Dejan Gluvačević s Visoke škole za komunikacijski menadžment „Edward Bernays“ u Zagrebu.

Gosti će predstaviti različite dimenzije i benefite članstva u Europskoj uniji te iskustva koja mogu biti korisna na pristupnom putu BiH. Poseban naglasak emisije bit će na položaju i budućnosti bosanskohercegovačkih Hrvata kroz prizmu europskih integracija.

Uz spomenute goste, na konferenciji će sudjelovati tri hrvatske studentske udruge iz Banja Luke, Sarajeva i Mostara, odnosno članovi Udruge „Hrvatski studenti Banjalučke regije“, Zajednice hrvatskih studenata „Pleter“, te Hrvatskoga studentskog politološkog foruma (HSPF). 

Studenti će u emisiji uživo sudjelovati u dijalogu putem pitanja koja će uputiti gostima.

Vrijeme
21. 05. 2021. u 10:30
21. 05. 2021. u 11:55
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close