Info vodič

“Mladi i razvoj”

Info vodič

“Mladi i razvoj”

Kategorija: Kultura

Ukratko

Razvojni forum “Mladi i razvoj” održati će se u četvrtak, 17. prosinca 2020. godine u Ljubuškom, u hotelu Bigeste s početkom u 12:00 sati.

Više informacija o događaju i programu možete vidjeti u Pozivnici na Razvojni forum Županije Zapadnohercegovačke na temu „Mladi i razvoj“ koju šaljemo u privitku e-maila.

Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak sa kontakt podacima (ime i prezime, e-mail adresa i broj telefona) potvrdite na službenu e-mail adresu Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije [email protected] i u kopiju stavite kolegicu Ljubicu Vranjković ljubica@eui-zzh.ba koja je zadužena za organizaciju događaja najkasnije do srijede, 16. prosinca 2020. godine do 12:00 sati.

Nadamo se kako ćete prepoznati važnost održavanja ovog događaja te nam se pridružiti u ugodnom međusobnom druženju, priopćili su organizatori

Napomena: S obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu virusom COVID-19 i važeće epidemiološke mjere o ograničenom broju osoba u zatvorenom prostoru molimo Vas da imenujete po jednu osobu za sudjelovanje na ovom događaju uz obavezno nošenje zaštitne maske prilikom dolaska.

Vrijeme
17. 12. 2020. u 12:00
17. 12. 2020. u 13:00
Lokacija
Ljubuški

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close