Info vodič

Mini festival 'Mladi pjesnici protiv ovisnosti' u Centru za kulturu Mostar

Info vodič

Mini festival 'Mladi pjesnici protiv ovisnosti' u Centru za kulturu Mostar

Kategorija: Kultura

Ukratko

Mini festival ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti'' održat će se u četvrtak, 10.12.2020. s početkom u 12 sati u mostarskom Centru za kulturu, u organizaciji SPKD Prosvjeta, Mostar.

Broj sudionika je ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama.

Program će započeti predavanjem psihologa Marka Romića na temu ovisnosti. Potom će biti upriličena promocija zbornika radova učenika osnovnih škola s područja Mostara ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti 3''.

Riječ je o zborniku radova s književnog konkursa na temu prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki.

Nakon promocije zbornika koji SPKD Prosvjeta, Mostar izdaje treću godinu zaredom, bit će upriličena dodjela nagrada i priznanja sudionicima književnog konkursa. Bit će dodijeljene i zahvalnice školama koje su sudjelovale u projektu te Federalnom ministarstvu obrazovanja i znanosti uz čiju je podršku projekt ostvaren.

Projekt SPKD Prosvjeta, Mostar - ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti'', ima za cilj podići svijest učenika mostarskih osnovnih škola o problemu ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, kao i educirati ih o toj društvenoj pošasti. U sklopu projekta, zbornik će naknadno biti podijeljen osnovnim školama grada Mostara.

Vrijeme
10. 12. 2020. u 12:00
10. 12. 2020. u 15:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close