Info vodič

Matias Zečević predstavlja roman u Rami

Info vodič

Matias Zečević predstavlja roman u Rami

Kategorija: Kultura

Ukratko

Mladi posavski književnik i student Sveučilišta u Mostaru Matias Zečević u petak, 12. studenoga će predstaviti svoj drugi roman „Ćudljive vode“ u općini Prozor-Rama. Nizom aktivnosti Ramkinje i Ramce upoznat će sa svojim novim djelom, ali i svojom rodnom Bosanskom Posavinom. 

Zečević će najprije posjetiti Srednju školu u Prozoru, gdje će s maturantima razgovarati o vrijednosti pisane riječi.

Nakon susreta s maturantima, mladi književnik će se sastati s načelnikom Općine Prozor-Rama, dr. Jozom Ivančevićem u zgradi općinske uprave, a odmah zatim slušatelji Radiopostaje Rama moći će čuti o čemu govori njegov novi roman. 

Samo predstavljanje romana održat će se u Domu kulture u Prozoru, s početkom u 19 sati. Knjigu će uz autora predstavljati novinarka Branka Dijaković, a za glazbenu pratnju pobrinut će se Lucija Šarčević. 

Roman „Ćudljive vode“ inspiriran je velikim poplavama koje su pogodile Bosansku Posavinu 2014. godine. Autor uz tu temu spominje i druge probleme, a ključni je iseljavanje stanovništva. 

Roman je do sada predstavljen u Odžaku, Mostaru i Širokom Brijegu, a najavljena su predstavljanja i u drugim gradovima širom BiH i inozemstva. 

Vrijeme
12. 11. 2021. u 19:00
12. 11. 2021. u 20:00
Lokacija
Rama

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close