Info vodič

Konferencija za medije Taekwondo saveza BiH

Kategorija: Sport

Ukratko

Nakon višegodišnjeg lobiranja predstavnika Taekwondo saveza Bosna i Hercegovine, naša država po prvi put u povijesti dobila je domaćinstvo Europskog prvenstva u Olimpijskom Taekwondou. U 2020. godini Bosna i Hercegovina i grad Sarajevo bit će domaćin Europskog prvenstva za seniore, Europskog prvenstva za juniore, Europskog prvenstva za veterane, Finala turnira Gen24 i G1 Bosnia and Herzegovina Open.

Ukupno pet događaja u olimpijskom taekwondu održat će se od 26.10. do 2.11. 2020. godine, te će okupiti preko 1600 natjecatelja. U našu državu stižu predstavnici delegacije Europske Taekwondo Federacije kako bi službeno potpisali Ugovor sa Taekwondo savezom Bosne i Hercegovine, a nakon čega će biti upriličena konferencija za medije.

Ista je planirana u 11 sati 13. studenog u prostorijama Olimpijskog komiteta BiH, te je planiran dolazak Mr. Ioannis Mouroutsos, koordinatora za sport World Taekwondo Europe, i Mr. Kenneth Schunken, generalni direktor World Taekwondo Europe.

Uime Taekwondo saveza BiH biće prisutni August Orlović, predsjednik Taekwondo saveza BiH, te Samir Šarić, predsjednik organizacijskog odbora turnira. Također je planirano da se na konferenciji obrati i Izet Rađo, predsjednik Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Vrijeme
13. 11. 2019. u 11:00
13. 11. 2019. u 11:30
Lokacija