Info vodič

Konferencija za medije povodom nacionalnog dana svjesnosti o bibliotekama

Info vodič

Konferencija za medije povodom nacionalnog dana svjesnosti o bibliotekama

Kategorija: Kultura

Ukratko

Konferencija za medije povodom obilježavanja Nacionalnog dana svjesnosti o bibliotekama u BiH bit će održana u utorak 22. listopada u 10 sati na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu (Franje Račkog 1, Sarajevo).

Na konferenciji će se obratiti:
- prof. dr. Maida Čohodar Husić, prorektorica za kvalitet Univerziteta u Sarajevu
- doc. dr. Amir Duranović, prodekan za znanstveno-istraživački rad, međunarodnu akademsku suradnju i izdavaštvo Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu
- prof. dr. Senada Dizdar, Odsjek za komparativnu književnost i bibliotekarstvo Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu
- mr. sc. Nadina Grebović-Lendo, šefica Biblioteke Filozofskog fakulteta i predsjednica Akcijske grupe Nacionalnog dana svjesnosti o bibliotekama u BiH ispred Univerziteta u Sarajevu.

Univerzitet u Sarajevu će 25. listopada obilježiti Nacionalni dan svjesnosti o bibliotekama pod motom 'Ne sudi knjizi po koricama'.

Centralna aktivnost Univerziteta u Sarajevu održat će se 25. listopada od 10 do 12 sati na Filozofskom fakultetu pod naslovom 'Librarize it - Bibliotečki sajam visokoškolskih biblioteka Univerziteta u Sarajevu'.

Vrijeme
22. 10. 2019. u 10:00
22. 10. 2019. u 10:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close