Info vodič

Konferencija za medije povodom izvedbe predstave - Što te nema

Info vodič

Konferencija za medije povodom izvedbe predstave - Što te nema

Kategorija: Kultura

Ukratko

Narodno pozorište u Mostaru sa zadovoljstvom obavještava javnost da će na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak 11. listopada sa početkom u 20 sati premijerno biti odigrana praizvedba predstave 'Što te nema ...' autorice Marijane Aracki, u režiji Erola Kadića.

Riječ je o prvom koprodukcijskom projektu tri kazališne kuće iz Mostara i Banja Luke: Narodno pozorište u Mostaru, Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i Narodno pozorište Republike Srpske iz Banja Luke, a izvršni producent predstave je Srpsko prosvjetno i kulturno društvo 'Prosvjeta' gradski odbor Mostar.

Premijerne izvedbe bit će odigrane u okviru kulturne manifestacije '100. Šantićeve večeri poezije', i to u Narodnom pozorištu Mostar 11. listopada, zatim premijera u Hrvatskom narodnom kazalištu Mostar 15. listopada, a u Narodnom pozorištu Republike Srpske 18. listopada.

Povodom premijere pomenute predstave, u utorak, 8. listopada sa početkom u 10 sati u 'Studiju 64' bit će održana konferencija za medije kojoj će prisustvovati: redatelj Erol Kadić, direktor Narodnog pozorišta u Mostaru Almir Mujkanović, umjetnički direktor Narodnog pozorišta u Mostaru Emir Spahić, umjetnički direktor Narodnog pozorišta Republike Srpske Vladimir Đorđević, PR Narodnog pozorišta Republike Srpske Jelena Trnimić Miličević, direktor Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru Ivan Vukoja, dramaturg Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru Dragan Komadina, v.d. predsjednica Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva 'Prosvjeta' Gradski odbor Mostar Sanja Bjelica, te ansambl predstave.

Vrijeme
08. 10. 2019. u 10:00
08. 10. 2019. u 10:30
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close