Info vodič

Konferencija za medije povodom Giro di Sarajevo

Info vodič

Konferencija za medije povodom Giro di Sarajevo

Kategorija: Razno

Ukratko

Svjetski Dan bez automobila održava se širom planete 22. rujna, a po prvi put, Sarajevo će u ozbiljnijoj mjeri biti dijelom tog tradicionalnog događaja. Taj datum pada i na sami kraj Europskog tjedna mobilnosti koji je donio i rekordan broj događaja iz BiH koji slave urbano kretanje građana.

Udruženje Giro di Sarajevo će tim povodom i upravo na pomenuti datum održati i svoj tradicionalni, istoimeni biciklistički događaj, koji bi trebao još jednom okupiti na tisuće biciklista koji će, tražeći svoja prava u prometu, voziti glavnim sarajevskim ulicama – od Dobrinje do Vijećnice i nazad do Vilsonovog šetališta.

Kako bi što bolje prezentirali događaj žiteljima i gostima Sarajeva, te svima onima koji žele da budu dio ove rekreativne vožnje, pozivaju vas na opušteno druženje uz jutarnju kavu u Novotel hotelu 'Bristol', u dvorani 'Tuzla' (1. kat), u petak, 20. rujna u 11 sati.

Medijima će za izjave biti dostupni direktor Nextbike BiH, Ahmed Ćerimović, koordinator događaja Tarik Šabanović i predsjednik Giro di Sarajevo, Nisad Selimović.

Vrijeme
20. 09. 2019. u 11:00
20. 09. 2019. u 11:30
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close