Info vodič

Konferencija za medije povodom festivala Zvrk

Info vodič

Konferencija za medije povodom festivala Zvrk

Kategorija: Kultura

Ukratko

Gradovi Sarajevo, Mostar i Banja Luka ugostit će od 19. do 28. rujna peto izdanje Internacionalnog interdisciplinarnog festivala suvremenog performansa - 'Zvrk 2019.' Festival 'Zvrk' specifičan je po tome što se cjelokupni program plesnih i umjetničkih performansa predstavlja u javnom prostoru, izvan okvira tradicionalnih scenskih institucija.

Po tom konceptu, a po ugledu na najnovije svjetske trendove koji žele približiti scenske umjetnosti što široj javnosti i ostvariti interakciju umjetnika sa publikom, ovogodišnji festival će se predstaviti na različitim lokacijama tri bh. grada. Konferencija za medije tim povodom će se održati u četvrtak, 19. rujna, s početkom u 11 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Upravo 19.9. od 20 sati u Kosači će se održati klavirski koncert Amele Darling. 23.9. u OKC 'Abrašević' od 19:30 sati će biti upriličen solo performans Leyya Mona Tawil, a istu večer od 21 sat na istom mjestu slijedi performans u kojem sudjeluju Andrey Radowski, Ray Weitzenberg, Zoran Pars Vujanović, Hrvoje Ćaćulović i Merima Muminhodžić.

Vrijeme
19. 09. 2019. u 11:00
19. 09. 2019. u 11:30
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close