Info vodič

Konferencija za medije i tribina Platforme za progres

Kategorija: Politika

Ukratko

Platforma za progres organizira dva vrlo značajna događaja na kojima će predstaviti dokument 'Principi i rješenja za političko uređenje grada Mostara', dokument koji je iznimno važan za budućnost Mostara i cijele Bosne i Hercegovine. Oba događaja će se dogoditi u petak 6.3. i to:
1. konferencija za medije sa početkom u 10:30 sati u prostorijama GO Platforme za progres Mostar na adresi Braće Fejića br. 39 (bivše kino Zvijezda). Sudionici na konferenciji: predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić, predsjednica GO Mostar Aida Kajan i član Političkog vijeća Platforme za progres Edin Batlak.

2. Javna tribina 'Mostar je Platforma za progres Bosne i Hercegovine' sa početkom u 18:30 sati u hotelu 'Bristol'. Uvodničari: predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić, izvršni direktor Platforme za progres Sejfudin Hodžić, predsjednica Regionalnog odbora regije Neretva Edisa Demić i član Političkog vijeća Platforme za progres Edin Batlak.

Vrijeme
06. 03. 2020. u 10:30
06. 03. 2020. u 19:30
Lokacija