Info vodič

Konferencija "UWC obrazovni sustav i metodologija rada IB međunarodne mature"

Info vodič

Konferencija "UWC obrazovni sustav i metodologija rada IB međunarodne mature"

Kategorija: Razno

Ukratko

Povodom obilježavanja 15. godišnjice Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar), održava se konferencija "UWC obrazovni sustav i metodologija rada IB međunarodne mature".

Događaju će prisustvovati predstavnici Ministarstva obrazovanja nauke, kulture i sporta HNŽ-a, kao i predstavnici obrazovnih institucija i pedagoških zavoda, međunarodnih i lokalnih agencija i administracije Grada Mostara.

Konferencija će se održati u srijedu, 8. prosinca s početkom u 10:00 sati u prostorijama Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru, te će ovom prilikom prisutnima biti predstavljen Međunarodni Program IBDP i metode poučavanja, UWC obrazovni sustav, prezentacije aktivnosti Koledža, kao i obilazak prostorija Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru.

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) osnovan je 2006. i jedan je od 18 koledža unutar globalnog UWC pokreta. U 15 godina rada u BiH, s učenicima iz više od 100 država svijeta, Koledž je jedna od najboljih IB škola u svijetu te inicijator brojnih humanitarnih i kulturnih manifestacija i događaja u gradu Mostaru i šire.

Koledž svoje učenike educira da cijene različitosti, istovremeno promovirajući jednakost, toleranciju i kritičko razmišljanje, a u ovoj godini obilježava i jubilarnu petnaestu godinu postojanja kao jedina UWC škola na području Balkana.

Vrijeme
08. 12. 2021. u 10:00
08. 12. 2021. u 11:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close