Info vodič

Konferencija o islamskim financijama

Info vodič

Konferencija o islamskim financijama

Kategorija: Business

Ukratko

Sarajevo Islamic Finance and Economics (SIFEC 2019) je najveća konferencija o islamskim financijama i ekonomiji u jugoistočnoj Europia a ove godine će biti održana 25. listopada u prostorijama Gazi Husrev-begove biblioteke u Sarajevu.

Na SIFEC 2019 će biti razmatrana suvremena pitanja u oblasti islamske ekonomije, bankarstva i financija, a posebno pitanje financijske inkluzije i društveno odgovornog poslovanja banaka kao i neki od slučajeva iz prakse Islamskih financija u zapadnim razvijenim zemaljama (Norveška, Njemačka), ali i drugih zemalja (Indonezije, Turska, Albanije, Malezije, Nigerije, Bosne i Hercegovine).

U okviru specijalnog panela, istraživači s Instituta za mir iz Osla će prezentirati prve nalaze svoga istraživanja o financijskom isključivanju manjina u Nordijskim zemljama (FINEX).

Svečano otvorenje Konferencije je u petak 25. listopada u svečanoj dvorani Gazi Husrev-begove biblioteke u 8:30 sati. Izjave za medije će biti upriličene prije početka Konferencije, u vremenu od 8 do 8:30 sati.

Vrijeme
25. 10. 2019. u 08:30
25. 10. 2019. u 12:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close