Info vodič

Konferencija - Komunalne vodne usluge u BiH

Info vodič

Konferencija - Komunalne vodne usluge u BiH

Kategorija: Razno

Ukratko

U okviru Projekta općinskog okolišnog i ekonomskog upravljanja (MEG) koji financira Vlada Švicarske, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), bit će upriličeno otvorenje konferencije 'Komunalne vodne usluge u BiH - pregled ključnih dostignuća i put naprijed' u četvrtak, 3. listopada u 10:15 sati u hotelu 'Hills' Ilidža.

Tijekom prethodne tri godine, općine i gradovi uključeni u MEG projekat predano su radili na poboljšanju pružanja javnih usluga, pratili su i reagirali na potrebe u svojim lokalnim zajednicama, te radili na boljem upravljanju rezultatima, što je dovelo do boljeg uvezivanja, uključivanja ranjivih grupa i odgovaranja na njihove potrebe, kao i poboljšanja komunalnih usluga.

Konferencija je prilika da se razgovara o oblastima poboljšanja organizacijskih, operativnih i financijskih kapaciteta vodovodnih poduzeća, nedostacima pravnog okvira za uspješno funkcioniranje vodovodnih poduzeća, pitanjima vlasništva nad komunalnom infrastrukturom, kao i izazovima u određivanju odgovarajuće cijene komunalnih usluga.

Izjave za medije predviđene su u 10:15 sati, a prisutnima će se obratiti:
• Barbara Dätwyler Scheuer, Direktorica za suradnju pri veleposlanstvu Švicarske u Bosni i Hercegovini
• Steliana Nedera, rezidentna predstavnica Razvojnog programa Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini.

Vrijeme
03. 10. 2019. u 10:15
03. 10. 2019. u 12:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close