Info vodič

Konferencija "Jačanje konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora u Hercegovini"

Info vodič

Konferencija "Jačanje konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora u Hercegovini"

Kategorija: Razno

Ukratko

Konferencija "Jačanje konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora u Hercegovini" održat će se u četvrtak i petak, 7. i 8. listopada s početkom u 12:00 sati u Hotelu Adria Ski Kupres.

Konferencija se održava u okviru istoimenog projekta "Jačanje konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora u Hercegovini", financiranog od strane Europske unije i vlade SR Njemačke.

Projekt implementiraju Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH, Drvni klaster Hercegovina, Intera tehnološki park i Hera d.o.o.

Obraćanje medijima planirano je pred početak konferencije koja počinje u 12:00 sati.

Projekt "Jačanje konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora u Hercegovini" doprinosi povećanju izvoza i održivom rastu u drvoprerađivačkom sektoru na području Hercegovine, s ciljem zadržavanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta. Projekat također podržava mala i srednja preduzeća u jačanju proizvodnje i primjeni inovativnih pristupa.

Cilj konferencije je stvoriti preduvjete za nove poslovne suradnje između domaćih i inozemnih poduzetnika kao i razmijeniti iskustva, znanja i rješenja aktualnih problema što bi u konačnici dodatno potaknulo razvoj sektora.

Vrijeme
07. 10. 2021. u 12:00
08. 10. 2021. u 12:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close