Info vodič

Konferencija - Budi inspiracija

Info vodič

Konferencija - Budi inspiracija

Kategorija: Razno

Ukratko

Druga godišnja konferencija USAID-ovog projekta 'Animiranje mladih za pomirenje – Budi inspiracija' (Mobilizing Youth for Reconciliation – Be the Inspiration) bit će održana od 13. i 14. veljače u hotelu 'Hills', Butmirska cesta 18, Ilidža s početkom u 11 sati.

Izjave za medije predviđene su u 10:45 sati, a obratit će se direktorica misije USAID-a u BiH Nancy Eslick i direktor Nacionalnog demokratskog instituta u BiH Nenad Simović.

Konferencija će okupiti srednjoškolce iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, koji su u okviru Projekta sudjelovali u simulacijama tranzicijske pravde, debatnoj akademiji, biciklističkim vožnjama 'Recikliraj prošlost', kampanjama transformacije javnih površina 'PaintBack', radionicama javnog govora i lokalnim inicijativama zagovaranja, kao i studenti, te mladi politički lideri koji su s predstavnicima političkih, kulturnih i civilnih organizacija, te međunarodnom zajednicom, radili na razvoju prijedloga politika za poboljšanje obrazovanja, pravednijoj socijalnoj zaštiti, promicanju ekonomskog prosperiteta i povećanju sigurnosti građana.

Vrijeme
13. 02. 2020. u 11:00
13. 02. 2020. u 17:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close