Info vodič

Koncerti Drumming Cellist i Adam Ben Ezre

Info vodič

Koncerti Drumming Cellist i Adam Ben Ezre

Kategorija: Zabava

Ukratko

Ovogodišnje XXIII. izdanje međunarodnog glazbenog festivala Jazz Festa Sarajevo bit će održano od 7. do 10. studenog, a atraktivan koncertni program bit će realiziran na nekoliko lokacija: u Narodnom pozorištu, Domu policije, Sarajevskom ratnom teatru i Klubu 1.

Za otvaranje festivala 7. studenog, bit će upriličen dvostruki koncert briljantnih umjetnika i njihovih aktualnih projekata.

Od 20 sati će nastupiti DrummingCellist odnosno Kristijan Krajnčan, slovenski umjetnik koji svira violončelo i bubnjeve i koji uz live sampling, istražuje mogućnosti oba instrumenta. Krajnčan će izvesti vlastite kompozicije, uz djela Arvo Parta, pokazujući zbog čega je kritika njegov solo nastup ocijenila 'izvanrednim projektom kojem nema ravnog u svijetu'.

Nakon 40-minutnog nastupa DrummingCellista, nastupa Adam Ben Ezra. Sjajni multiinstrumentalista nije samo internetska zvijezda već glazbenik sa respektabilnom karijerom koji je kontrabas kao glazbeni instrument stavio u središte pažnje, otvarajući glazbi i publici nove glazbene horizonte.

Ulaznice po cijeni od 20, 24 i 28 KM mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba, online i na brojnim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Ista ulaznica važi za oba nastupa: DrummingCellist i Adam Ben Ezra.

Vrijeme
07. 11. 2019. u 20:00
07. 11. 2019. u 22:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close