Info vodič

Karnevalska povorka ulicama Mostara

Info vodič

Karnevalska povorka ulicama Mostara

Kategorija: Kultura

Ukratko

Kao što je već tradicija i ove godine će se u Mostaru organizirati povorka povodom karnevala. Datum održavanja karnevalske povorke je predviđen za subotu 22.2. sa početkom u 12 sati. Povorku će predvoditi Mostarske mažoretkinje i Hrvatska glazba Mostar.

Povorci će se pridružiti i mališani iz Ustanove Dječji vrtići Mostar sa svojim jedinicama 'Kuća od Kamena', 'Radobolja', 'Rodoč', 'Ježeva Kućica' iz jedinice 'Mrvica', a njihove teme kostima će biti pingvini, vitamini, glazba i note i znanstvenici. Povorci će se priključili i Osnovna škola Cim sa svoje tri skupine, a teme njhovih kostima biti će Likovni umjetnici, Jesenko i Gusari.

Povorka će se formirati u ulici Nikole Šubića Zrinskog tj. u Lenjinovom šetalištu. Vesela povorka će se kretati u smjeru prema zgradi Spajalica. Po dolasku kod zgrade Spajalice će se kretati ulicom kralja Tomislava u smjeru prema zgradi 'Mostarka'. Na raskrsnici kod 'Mostarke' skrenut će Splitskom ulicom sve do zgrade bivše kirurgije. Od zgrade kirurgije će se kretati opet u smjeru prema Rondou. Defile će se završiti ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

Vrijeme
22. 02. 2020. u 12:00
22. 02. 2020. u 13:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close