Info vodič

Izvedba predstave - Što te nema

Info vodič

Izvedba predstave - Što te nema

Kategorija: Kultura

Ukratko

U mjesecu studenom Narodno pozorište u Mostaru nudi svojoj cijenjenoj publici bogat i raznovrstan repertoar.

Narodno pozorište u Mostaru u mjesecu studenom slavi jubilarnih 70 godina postojanja. U 19:15 sati posjetitelji će imati priliku u foajeu NPM pogledati izložbu autora Emira Spahića, umjetničkog direktora NPM. Izložba obuhvata kronološki raspoređene propagandne materijale, dokumente i fotografije predstava nastalih u produkciji Narodnog pozorišta u Mostaru u periodu 50-tih i 60-tih godina.

Tim povodom, u petak, 29. studenog bit će upriličena izvedba sevdah drame koja je izazvala ogroman interes javnosti 'Što te nema' Marijane Aracki, u režiji Erola Kadića. U predstavi igraju: Bojan Kolopić, Ljiljana Čekić, Ivan Skoko, Ajla Hamzić, Jasmin Krpo, Vedran Vilogorac, Šerif Aljić, Elmedin Balalić, Aleksa Krulj, Aljoša Golo, Dino Spahić, Igor Buhovac. 

Ulaz na ovu predstavu je besplatan, a preuzimanje ulaznica je moguće na blagajni NPM svakim radnim danom od 9 do 14 sati.

Osim izvedbe predstave, ovaj izuzetno važan datum bit će obilježen i brojnim drugim prigodnim sadržajima.

Ulaznice za sve predstave su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 do 14 sati. Moguće su i rezervacije na broj: 036/550-128, mail: [email protected], ili porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Vrijeme
29. 11. 2019. u 20:00
29. 11. 2019. u 21:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close