Info vodič

Izložba Srednje građevinske škole Mostar

Info vodič

Izložba Srednje građevinske škole Mostar

Kategorija: Kultura

Ukratko

U ponedjeljak, 4. travnja, sa početkom u 20:30 h u Narodnom pozorištu Mostar, vrata svoje tradicionalne izložbe će otvoriti JU Srednja građevinska škola Mostar.

Prepoznatljiva izložba tehničkih i likovnih radova učenika ove škole, već je neizostavan način obilježavanja Dana škole. Mostarskoj publici, ponajprije mladima, predstavit će se tehničkim i likovnim radovima iz oblasti arhitekture, građevine i dizajna. Otvaranje izložbe će pratiti prigodan kulturni program a cijela postavka će ostati otvorena do četvrtka, 7. travnja 2022. godine.

Prvi put Škola je dobila jedinstvenu priliku da se predstavi u Narodnom pozorištu u Mostaru.

Učenici sa smjera dizajn enterijera kreirali su nesvakidašnji izložbeni ambijent u saradnji sa scenografima Narodnog pozorišta Mostar, što je dalo umjetnički pečat cijelom događaju. Potvrdu dobro urađenog zadatka Škola želi dobiti od čitave lokalne zajednice.

Čitava izložba ima za cilj da prikaže ogroman potencijal učenika Srednje građevinske škole Mostar u okviru zanimanja za koja se obrazuju, te da upozna širu javnost sa plodovima kreativnog rada koji je dio svakodnevnog života ove Škole.

Vrijeme
04. 04. 2022. u 20:30
04. 04. 2022. u 22:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close