Info vodič

 Informativna radionica o Programu jacanja kapaciteta iz oblasti poduzetnistva i projektnog menadzmenta

Info vodič

Informativna radionica o Programu jacanja kapaciteta iz oblasti poduzetnistva i projektnog menadzmenta

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Investicijska fondacija Impakt Sarajevo raspisala je Poziv za sudjelovanje u programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta, za sve mlade (od 18 do 35 godina) sa područja Bosne i Hercegovine koji prepoznaju problem u svojoj lokalnoj zajednici i žele doprinijeti njegovom rješavanju i lokalnom ekonomskom razvoju kroz realizaciju projekta ili pokretanje vlastitog biznisa. Poziv se raspisuje u okviru BOLD programa američke vlade koji nudi brojne prilike za omladinske lidere kako u BiH, tako i u Sjedinjenim Američkim Državama.

U svrhu informisanja potencijalnih sudionika i sudionica, Investicijska fondacija Impakt i predstavnici BOLD programa američke vlade organizovati će online informativne radionice sa fokusom na određene regije, ali je sudjelovanje otvoreno za sve zainteresovane. Informativna radionica za regiju Mostar održati će se putem Zoom platforme u četvrtak 10.12.2020. godine sa početkom u 10.00 h. Svi zainteresirani mogu prijaviti svoje sudjelovanje na online informativnoj radionici slanjem potvrde sudjelovanje popunjavanjem kratke forme na sljedećem linku: https://forms.gle/X1sh3xHXTap3KzhE9 . Agendu radionice dostavljamo u prilogu.

Tijekom radionice biti će predstavljena BOLD mreža omladinskih lidera, mogućnosti koje pruža mladima, prednosti poduzetništva, resursi koji mladima stoje na raspolaganju u realizaciji poslovnih i projektnih ideja a biti će predstavljen i Poziv za sudjelovanje u programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta, uslovi i način apliciranja. Radionica je interaktivnog i informativnog karaktera.

Vrijeme
10. 12. 2020. u 10:00
10. 12. 2020. u 11:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close