Info vodič

I care for Europe

Info vodič

I care for Europe

Kategorija: Razno

Ukratko

Nakon nekoliko godina suradnje u projektu međunarodnih volonterskih kampova organiziranih od strane Adriatic GreeNet-a i UNESCO Kluba UNESCO-a koji je dobio visoka pokroviteljstva svih nacionalnih povjerenstava UNESCO-a, mjesta među kojima je Čapljina i Stolac iz Bosne i Hercegovine, uspostavljena je Mreža malih europskih kulturnih gradova pod nazivom 'I Care for Europe'.

Turistička organizacija Čapljinka zajedno s gradom Čapljina od četvrtka 26.9. pa sve do 29.9. je domaćin za 200 sudionika iz Italije, Srbije, Slovenije i Hrvatske s bogatim programom, seminarima, radionicama, upoznavanjem s kulturnom baštinom Čapljine, Hercegovine i doline rijeke Neretve sve do njenog ušća u Republici Hrvatskoj.

Program započinje svečanim otvaranjem 6. sastanka Mreže 'I care for Europe' u Čapljini, u restoranu 'Storia' gdje će se uzajamno upoznati buduće radne grupe iz Općina Aquileia, Grad Tarcento i Općina Recanati (Italija), Općina Bač (Srbija), Općina Stolac, Grad Čapljina (Bosna i Hercegovina), Općina Piran (Slovenija), Općina Rakovica i Grad Metković (Republika Hrvatska). Otvorenje je planirano u 19 sati u spomenutom restoranu u Tasovčićima.

Vrijeme
26. 09. 2019. u 19:00
26. 09. 2019. u 20:00
Lokacija
Čapljina

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close